Yasminelle

Tisztelt Doktor Nő! Most kezdtem meg a negyedik levél yasminelle gyógyszert, vasárnap múlt el a menstruációm, tegnap már elég szépen kitisztultam, ma már megint barnás a folyásom. Írtam önöknek, hogy a múlt hónapban is a gyógyszer első vagy a második heténél barnáztam. Az tényleg igaz, hogy nem azért kell ilyenkor gyógyszert váltani, mert nem véd a tabletta, hanem a konfortérzet miatt? Mert ha ez így van, akkor engem nem zavar, nem szeretnék már negyedszer is gyógyszert váltani. Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem! Valóban véd ilyenkor is a tabletta, de a váltás valóban indokolt, mert a pecsételés azt jelenti a 3 hónap után, hogy ez a hormonmennyiség kevés. A pecsételés nemcsak kellemetlen, de kóros mennyiségű vérvesztést okozhat a hónapok során. Tehát egy új tablettát írasson fel.

Kérdés: 2010. augusztus 03., 08:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 12:12
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló