Terhes?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Három hónapja szedek fogamzásgátlót, de viszont a terhesség tünetei jelentkeztek rajtam; Sűrűn járok WC-re, feszül a mellem, gyakran szédülök, irritál a dohányfüst szaga, ami azelőtt nem zavart, és nagyon kívánós vagyok, és úgy érzem mintha azonnal megjönne. Lehet hogy ez csak a gyógyszer tünetei, vagy tényleg az amire gondolok? Kérem, mihamarabb válaszoljon. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

Ha lehet terhes, mert valami gyengítette a gyógyszer hatását vagy maradt ki, akkor tesztet kell csinálni. Egyébként a panasz nemcsak terhességre utalhat, hanem akár lelki okok miatt is kialakulhat egy része, a mellfeszülést, étvágyat maga a tabletta is okozhatja.

Kérdés: 2010. augusztus 03., 02:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 12:05
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol