• Menstruációs gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én 1 éve szedem a Dienille nevű fogamzásgátlót, az elején voltak is köztes vérzések, de aztán beállt. Amióta szedem a vérzés intenzítása és ideje csökkent. Most olyan problémám van, hogy megjött a menstruációm, lezajlott, majd a 7 gyógyszermentes nap után újra elkezdtem szedni és kb. a 8. napon újra megjött, de oly módom, mint a gyógyszer szedése előtt, sok, sőt még erősebben,ennyire nem szokott soha, és már 7. napja vérzek úgy, hogy a gyógyszert folyamatosan szedem. Azt hozzá kell tenne, hogy az elmúlt két hét elég stresszes volt, okozhatja ez, vagy valami szervi baj? Válaszukat előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ki kell zárni annak lehetőségét, hogy van valamilyen szervi elváltozás, ezért indokolt a nőgyógyászati vizsgálat, keresse fel nőgyógyászát mielőbb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 31., 10:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés