• Mitől van barna folyásom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A múlt hónap 26.án kezdtem el szedni az első fogamzásgátló gyógyszert(Mercilon)lassan a levél végére érek,de barna folyásom van.Mitől lehet ez?Mit tegyek?Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel:Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barnás folyás témában

        Az első három hónapban ez gyakori, és ártalmatlan jelenség, teendőt nem igényel. Csupán egy mellékhatásról van szó. Ha 3 hónap után is fennáll, akkor kell gyógyszerváltás, egyébként nem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 08., 10:57; Megválaszolva: 2010. július 09., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés