Váltás

Több mint tíz éve szedem a Triquilar-t. Az elmúlt 6-8 hónapban a gyógyszerszedési időszakban többször volt pecsételő vérzésem.-volt, hogy 2 hétig is tartott-. A rákszűrési eredmény P2 lett. A kérdésem az, hogy ha áttérek a Minulet-re, akkor meg kell-e várnom a 7 napos szünet végét, vagy kezdjem el a menzesz első napján? Nem szeretnék szünetet hagyni a két gyógyszer között. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszert úgy kell váltani, hogy szedi a Triquilart, majd 7 nap szünet, és mintha azt folytatná, de nem azt, hanem a Minulet gyógyszert kell szednie. Így nem szűnik meg a fogamzásgátló hatás.

Kérdés: 2008. június 11., 21:30; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló tabletta wu long anti...