Csökkenhetett a fogamzásgátló hatása?

Tiszteletem! Hüvelygombám volt, ezért a nőgyógyászom felírt Klion-D 100-at, és elvégzett valami kezelést helyben, azt mondta szépen gyógyulok.Habár használtam a felírt gyógyszert, nem múlt a fehér folyás, ezért GynOphilus nevű gyógyszert is alkalmaztam pár napig, addig amig a vérzésem meg nem jött..Lyndinette 30 fogamzásgátlót szedek (rendesen szedtem, a szüneteket betartva), és a kérdésem az lenne, hogy ezek a gyógyszerek hatással voltak a fogamzásgátló hatására? Kell-e valamilyen kiegészitő védekezést használnom ha elmúlt a menstruációm? Ha továbbra is lesz fehérfolyásom a gomba miatt, mit tehetek/kell tennem? Mikortól kezdhetek újra szexuális életet? A választ előre is köszönöm.Szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Panasza alapján nem csak gombás fertőzése volt( a fehér folyás nem a gomba jellegzetessége). A helyileg ható gyógyszerek nincsenek hatással a fogamzásgátlóra, csak a szájon át szedett.Látnom kellene a gyulladást, hogy a szexuális élet kezdésére választ tudjak adni.

Kérdés: 2010. június 23., 13:01; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 15:44
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol