• Ez nem gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos!

        Fogamzásgátlót szedek (cypromix) kb. 3 éve. A megvonásos vérzés eddig mindig a gyógyszerszünet 7-8. napján jelentkezett. Kicsit furcsa volt, hogy így van, de a nőgyógyászom azt mondta, hogy ez nem probléma, nálam így állt be.

        Júni 9.-én vettem be az utolsó szem tablettát, és már tegnap este észleltem egy kis barnázást, ma reggelre (júni.14) pedig rendesen megjött. Az lenne a kérdésem, hogy ez nem jelent-e problémát, hiszen még csak a gyógyszerszünet 5. napja van, ennyire korán nem szokott megjönni. Egyébként pénteken voltam nőgyógyásznál, azt mondta teljesen egészséges vagyok. Szombaton volt egy kissé hevesebb szexuális aktusom, lehetséges, hogy ezért jött meg hamarabb?

        Köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Semmi oka aggodalomra, ez, hogy most az 5. napra jött meg, és korábban később jött meg, teljesen normális dolog.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-15 11:05:04; Megválaszolva: 2010. június 15., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés