Tabletta+fogyás

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a fogamzásgátlóval kapcsolatban merült fel, mégpedig az, hogy közel 6 hét alatt megszabadultam 11 kg súlyfeleslegtől és tervezem további 3-4 kg leadását még. Kérdésem az lenne, hogy a fogyás, illetve annak folyományaként jelentkező pecsételő vérzés az utolsó néhány (Belara) tablettánál befolyásolja-e a tabletta védelmét? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező!

Semmi baj nincs, gratulálok a fogyókúrához, csak maradjon is így a súlya. De ha fogyni akar akkor nem Belarát kell szednie, hanem Yadinet, mert az nem növeli a testsúlyt, míg a Belara ebben a tekintetben nem éppen korszerű készítmény. Ha már úgyis vérzik mellette, akkor én javaslom a Yadine gyógyszerre való átállást. Persze ettől még a fogamzásgátló hatás nem szűnt meg a vérzés miatt, ha rendesen szedte a Belarát.

Kérdés: 2008. június 11., 22:21; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:24
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló tabletta wu long anti...