• Védett vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!

        20 éves vagyok és 11 napja szedek Lindynette 20 tablettát.  Volt egy abortuszom, és az utána következő vérzés után (miután elmult rá 2napra, ami kb a menstruáció kezdetétől 7 napra volt) kezdtem el szedni.  Ugye most 11 napja szedem. Használtunk óvszert is ami kiszakadt (ez tegnap este történt). Lehetek e terhes vagy védett vagyok? Válaszát előre is köszönöm.

        Üdv: Szandra

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Szandra!

        A Lindynettet a menses 1-5. napján lehet elkezdeni szedni, ön nem eszerint kezdte el, így a hatása nem megbízható, javaslom , hogy forduljon nőgyógyászhoz.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-14 13:43:57; Megválaszolva: 2010. június 14., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés