• Mirena felhelyezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mennyi ideig normális a vérzés Mirena felhelyezése után? 10 napja (a menstruációm 2. napján) kaptam, és azóta is vérzek, nem erősen, (bár ma pl. erősebb volt) de folyamatosan. Fájdalmam nincs, csak egészen enyhe mentruációs görcs-szerűt érzek néha. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a Mirena témában

        Kedves Kérdező!Felhelyezés után közvetlenül még hormonhatás nem várhatóA vérezgetés a felhelyezés utóhatása lehet,ha két hétig nem múlik keresse fel a felhelyező orvost...



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-14 17:07:03; Megválaszolva: 2010. június 14., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: