• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 6. hónapja szedek fogamzásgátlót(cypromix), eddig nem volt vele semmilyen panaszom. Most azonban a héten beteg voltam (tüszös mandullagyulladás) és szurit kaptam 5 napon keresztül máj8-12ig. (antibiotikum) Megkérdeztem az orvost hogy ez hatással van e a fog.gátlóra, de azt mondta h nem. Most azonban megjött a mensesem 1 héttel előtte, mint kellett volna. Itt jön a probléma.... Barátommal máj. 6-án voltam együtt (megszakitás nélkül), majd máj. 13-án megszakitással. Aktus után azonban még egyszer betette a péniszét és sötét volt ugyhogy lehet hogy ondós volt. A kérdésem hogy lehetek e terhes? Mert 6-án a fog.gátlonak védnie kellett, 13-án meg szerintem nem eshettem teherbe mert szintén ott volt a gyogyszer, meg ma 14-én meg is jött a mensesem. Kérem erősítsen meg ebben!!!!

        És még arra lennék kíváncsi, hogy míért jött meg hamarabb? A szuriknak köze lehet ehhez?

        Köszönöm segítségét

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha megjött a mensese, ne izguljon. Legközelebb, ha antibiotikumot kap, óvatosabb legyen, mert csökkentheti a tabletta hatását, így a szedés alatt és még 7 napig kiegészítő védekezés javasolt a biztonság kedvéért.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-17 10:59:53; Megválaszolva: 2010. május 17., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés