• Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Köszönöm válaszát. Mercilonról váltottam Qlairára, itt nem tartottam meg a 7 nap szünetet. Most járok a második levél Qlairánál, jövő héten elvileg már meg kellene jönnie, de a Qlaira óta nem jött meg eddig. Mondták, hogy nem kell kiegészítő védekezés, de mi azért védekeztünk úgy, hogy csak a végén volt gumi. Itt az lenne a kérdésem, hogy az előnedvtől mennyi az esély a terhességre? Voltam egy hete orvosnál, mondta, hogy nem vagyok terhes. Ennyire felborult volna a hormonrendszerem?

        A másik kérdésem az lenne, hogy most kaptam a Yasminelle gyógyszert. Azt tetszett írni, hogy az első hétben legyen kiegészítő védekezés. 100%-os védekezés kell, vagy elég úgy mint amit fent leírtam. Így az előnedvtől lehet bármi bajom?

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló váltás témában

        Kedves Hölgyem!

        Most sajnos nem igazán értem, hogy mi volt a történet, mert az előzményeket nem másolta be... :)

        A Qlaira-val mi volt a baj? Csak az, hogy nem jött meg a menses, elég lett volna picit türelmesnek lennie, ilyen előfordul a fogamzásgátlók szedése alatt, nem kell megijedni, de a terhességi teszt ilyenkor mindig hasznos. A Yasminelle-re történő váltáskor elég lehet a helyi hatású védekezés, pl. a Pharmatexel. Legközelebb, ha ír, akkor másolja be az előzményeket, és akkor könnyebben eazonosítom. Remélem tudtam segíteni.

         


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-07 20:11:16; Megválaszolva: 2010. május 07., 20:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés