Megszakított közösülés

Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de arra lennék kíváncsi, hogy Ön szerint a megszakított közösülés pharmatex kuppal, mennyire biztonságos? Van olyan, mint egy hormonális fogamzásgátló tabletta? Azt hallottam, hogy az előnedvekben nincsen spermium vagy ha van is az nem elég arra, hogy teherbe lehessen esni tőle igaz ez? Vagy előfordul, hogy a feloldott hüvelykupból nem kerül mindehova a hüvelybe és ha pont odakerül egy spermium megvan a terhesség? Kérem segítsen levelét nagyon várom válaszát előre is köszönöm

                                                                                Tisztelettel:

                                                                                         Niki

WEBBeteg Szakértő válasza megszakításos közösülés témában

Kedves Niki! Az előnedvben is van spermium, és bizony attól is lehet terhes valaki. Ebben a formában talán nagyon kicsi a terhesség esélye, a spermicid hatóanyag miatt, de nem tudom, mennyire akar kockáztatni. Miért nem szeretne fogamzásgátlót szedni? Akkor már inkább a spermicidet az óvszerrel kombinálja, és akkor jó lesz a biztonság.  

Megválaszolva: 2010. március 29.

Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás

Lehetek terhes megszakításos közösülés...
2 evig folyamatosan szedtem fogmzasgatlot es ebben a honapban abba hagytam.oktober 2 ikan volt a mentruaciom elso napja es mar nem kezdtem el a tablettat...
Teherbe eshetek igy?
Hello:) Parommal a megszakitasos modszert hasznaljuk szeretkezes kozben:), de van egy kerdesem: ha nem volt 2 szeretkezes egymast kovetone (tehat nem vehetet...
Terhességi jelek 10 nap után?
Tiszelt Doktor Úr/Nő! Elképzelhető, hogy valaki 10 napos terhesen mellfeszülést és hőemelkedést tapasztaljon? Vagy ilyen korán még nem jelentkeznek tünetek? A...
Terhesség?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal pár hónapja megszakításos módszerrel élünk szexuális életet. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött...
Valószínűség
Kedves Dr. Nő! 16 éves vagyok. 15 éves koromban jött meg először és még nem valami rendszeres, kb 8 hónapja élek szexuális életet. A menstruációm alatt nem...
Lehetséges terhesség
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Szerdán ovuláltam és szeretkeztem a párommal. Az óvszerről elfelejtkeztünk, fogamzásgátlót nem szedek, ezért úgy védekeztünk,...