• Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Szeretném a tanácsát kérni. Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek már több mint 3 éve. Az új levél 5. tablettáját (péntek) elfelejtettem bevenni, amelyet sajnos nem pótoltam a következő nap (szombat). De a szombati -, és a következő tablettákat rendesen szedtem. A pénteki kihagyást, sajnos csak hétfő este vettem észre, ezért ma (kedd) terhességi tesztet csináltam. Ez negatív lett. Legutóbb a párommal csütörtökön szeretkeztünk. Szeretném megkérdezni, ebben az esetben milyen eséllyel lehetek terhes? Ha esetleg terhes lettem, mikor mutatható ez ki gyorsteszttel? Előre is köszönöm segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel az utolsó együttlét csütörtökön volt, és a kimaradt szem napja a péntek volt, így nem lehet terhes, ne izguljon. Legközelebb, ha tesztet csinál, legalább 14 napot várjon.

        Még egy hétig legyen kiegészítő védekezés, hogy továbbra se legyen terhes.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-18 23:53:58; Megválaszolva: 2010. március 18., 23:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: