• Sensonette

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az lenne a kérdésem, hogy szedem a Sensonette fogamzásgátlót 21 napja és a harmadik naptól vérzem folyamatosan. Ez normális? Válaszát köszönöm: Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Brigitta!

        Gyakran van az első ciklus alatt pecsételő vérzés, emiatt nem kell aggódni, általában megszűnik a vérzés az első megvonásos vérzést követően. Ha 3 ciklus alatt sem áll be a vérzés rendszeresre, akkor gyógyszerváltásra lehet szükség.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-18 23:50:25; Megválaszolva: 2010. március 18., 23:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: