• Tisztelt Doktor Úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        20 éves lány vagyok, és 3 éve szedek Milligest tablettát. Még nem tartottam szünetet a tabletta szedésében. Több lánytól hallottam már, hogy szünetet kell tartani a tabletta szedésében, de lehet, hogy a szünetnek több hátránya lenne mint előnye? Tehát szükséges-e szünetet tartani?

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kell szünetet tartania, mert olyankor könnyen teherbe eshet, és előfordulhat, hogy nem jön meg a vérzés magától, és akkor további gyógyszerre van szükség, hogy meghozzák a vérzést. Nem származi előnye abból, ha a gyógyszert abbahagyja.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-17 22:22:55; Megválaszolva: 2010. március 17., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: