• Terhes lehetek-e a leírtak alapján?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor! Már 2 éve a lindynett fogamzásgátlót szedem.S a mentsruáció megjötte után amikor kellett volna 2010.február 27-én, nem kezdtem el a tablettát szedni.s kihagytam 6 napot anyagi okok miatt:(.és közben amikor 6 nap után elkezdtem a tablettát szedni együtt voltam a párommal és aznap kezdem el újra szedni a tablettát... ennek ellenére még terhes lehetek? Mert olvastam a neten a peteérés jeleit, épp aznap nem voltak jelek hanem bőven előtte.nekem a menstruáció előtt 1 héttel szokott lenni mellfeszülésem.ez lehet talán a peteérés jele? kérem megbízható és megnyugtatót válaszát! üdvözlettel: Egy 17 éves lány!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves 17 éves Lány!

        A fogamzásgátló alatt nincs peteérés, nem attól szokott lenni a mellfeszülés. Viszont, ha valaki kihagyja a tablettát, ráadásul 6 napig, akkor abban a ciklusban végig csökken a gyógyszer hatása, és teherbe lehet esni. A peteérést egyébként nem lehet mindig érezni, sőt, sok nő nem tudja, mikor van peteérése.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-17 21:24:55; Megválaszolva: 2010. március 17., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: