• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Fogamzásgátló tabletta 7 napos szünetében nem vérzés hanem csak barnás folyás jelentkezett minimális mennyiségben, három napig.Lehet ennek terhesség az oka, érdemes tesztet csinálni, vagy más oka is lehet ennek?

        Válaszát előrre is köszönöm!

        Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt a nem szokásos, hanem annál kevesebb menses miatt csinálni kell terhességi tesztet, ezt mindig ki kell zárni. Másrészt a menses a fogamzásgátló szedése alatt gyakran kevesebb, rövidebb ideig tart, emiatt barnás színe is lehet, és aggodalomra ez nem ad okot, hiszen ez egy kedvező mellékhatása a gyógyszernek. De ha eddig nem volt ilyen, akkor egy teszt mindenképpen legyen, és akkor Ön sem fog izgulni.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-17 21:08:17; Megválaszolva: 2010. március 17., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: