• Kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Úr/Nő

        Próblémám a következő 7.én kellett volna h megjöjjön ám már 6 napja késik. A barátommal minden alkalommal óvszerrel védekezünk, csináltam tesztet is ami negatív lett. Stressz hatrására késhet, volt egy autó balesetünk ami eléggé megviselt lelkileg, napokig sírógörcsöm volt. Pénteken az eggyütlétünk közben kiszakadt az óvszer. Mivel későn történ ügyeleten irattam tablettát már 1 órával rá be is vettem. Ám izgulok h nem jött meg és bevettem a tablettát. Nőgyógyászhoz mentem volna de sehol nem volt rendelés szombaton sem, hiszen akkor vártam volna a tablettával. Mennyi a százaléka h terhes vagyok? Mit kell most tennem? 2 alkalommal teszteltem első vizeletből negatív lett.  Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt nagy valószínűséggel nem terhes, és a sok lelki és fizikai stressz lehet az késés egyik oka, a másik pedig az esemény utáni tabletta. Helyesen tette, hogy bevette a gyógyszert, a teszt viszont csak korábbi terhességet mutatna ki. A balesetet követő 14-20 nappal kell a tesztet megismételni, ha nem jön meg addig a vérzés, és egy nőgyógyászati vizsgálatra is el lehet menni, de az elmondása szerint nagyon kicsi a terhesség esélye.

         

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-16 21:53:58; Megválaszolva: 2010. március 16., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.