• Milyen következménye van az első tabletta kimaradásának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Az lenne a kérdésem, hogy a a gyógyszermentes hét végén, még az első tabletta beszedésének napján is erős hasmenésem volt. Este szoktam bevenni a tablettát, ez meg is történt, s azután már csak egyszer voltam wc-n kb 1 óra múlva, ekkor már csak kis mennyiség, viszont ugye majdnem üres gyomor. Nem pótoltam a tabit. Kérdésem, hogy ha nem teljesen szívódott fel a tabletta, az kihat a teljes hónapra, végig óvszert alkalmazunk a biztonság kedvéért a tablettaszedés mellett. De a következő hónapban már minden rendben lesz, ha rendben beszedem a 7 nap után az új levelet, vagy ez az esetlegesen nem teljesen felszívódott első szem tabletta felborította a fogamzásgátló rednszert, és kihat a következő hónapra is? Ha igen, akkor mit csináljak? Mikor kezdjem el szedni a következő levelet, hogy teljes biztonségban tudhassam magam?

        Köszönettel.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Csak a gyógyszer elmulasztásának napjától számítva 7 napon át kell kiegészítő vedekzést használni, utána minden mehet a régi módon.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-11 11:12:57; Megválaszolva: 2010. március 11., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: