• Esemény utáni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        Ma történt velünk egy elég kellemetlen baleset a páormmal. Minden egyes alkalommal védekezünk(gumióvszerrel), így történt ez most is. A végén azonban, mikor a párom kihúzta a péniszét belőlem a gumi bennem maradt.Ezt észrevettük és egyből eltávolítottuk, de úgyéreztem, hogy került rám sperma.Belém nem, mert az óvszer elől maradt és csak kevés folyhatott ki belőle, de az állaga amit letöröltem az spermára hasonlított. A menstruációm ez a nap(márc.8) előtt  4 nappal volt, mármint az utolsó napja.Kérdésem az lenne, hogy teherbe eshetek e ezáltal és, hogy menjek e e nőgyógyászatra feliratni esemény utáni gyógyszert?

        Válaszát előre is köszönöm:

        Tina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Elviekben bekövetkezhet terhesség, bár kicsi az esélye, de mielőbb menjen el felíratni a gyógyszert, mert az idő függvényében csökken a hatékonysága.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-10 12:43:12; Megválaszolva: 2010. március 10., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: