• A Mercilontól nem akar elmúlni a vérzésem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Orvos!

        Multhéten kezdtem el szedni a Mercilon tablettát, és az átlagos 5napos vérzésem 6-6, 5 napig tartott, és még most is jön belőlem pár csepp napi szinten. Az orvosom azt mondta, hogy jelentkezhet pecsételő vérzés, de ez meddig tart? Elég idegesítő, mert egyszer csak észreveszem, hogy még mindig jön belőlem. Tudok ez ellen tenni valamit? Kérem válaszoljon...

        Előre is köszönöm

        Üdv.:Vanda

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Vanda!

        Bizony az első ciklus során gyakori a pecsételő vérzés, nem kell aggódni miatta, ez normális jelenség. Csak türelmesnek kell lennie, leggyakrabban az első gyógyszermentes ciklus során szűnik meg. Ilyenkor nem érdemes sem abbahagyni a gyógyszert, sem hirtelen másikat szedni, az csak még jobban megzavarja a ciklust, de a pecsétel ellen nem lehet tenni semmit sem.

         


        Kérdés: 2010-03-12 22:55:31; Megválaszolva: 2010. március 12., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: