• Császármetszés utáni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én egy 21 éves lány vagyok 2009 nov. 21 -én császároztak.Február 7-én görcsöltem egy kicsit és több mint 2 hétig véreztem eléggé.Ez lett volna az első menstruációm? Majd életembe elsőnek elkezdtem szedni a fogamzásgátló és azóta mindennnap inkább este van egy kis pecsételős vérzés.Ez mitől van? A gyógyszertől? Vagy ez már a másik menstruációm? /nem görcsölök/Most 9-e van.Ja, és szoptatok.

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínűleg ez volt az első menses, sajnos néha előfordul, hoy néhány ciklus kell, hogy helyreálljon a normál menses. Amennyiben a következő vérzés ismét elhúzódó, több, mint 10 napos lesz, mindenképpen menjen el kontrollra. Nem tudom, milyen fogamzásgátlót szed, de ami a lényeg, hogy az első ciklus alatt gyakran van pecsételő vérzés, emiatt aggodalomra nincs oka. Ha több, mint 2 ciklus alatt van pecsételés, akkor szükséges lehet a gyógyszerváltás.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-12 10:59:46; Megválaszolva: 2010. március 12., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: