• Yadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Köszönettel fogadtam válaszát.

        A kiegészítés az előzőekhez, hogy a tablettát (yadine) a tabletta szedés 10. napján felejtettem el bevenni (vasárnapi nap), majd kedden vettem be újra. Akkor ilyenkor nem áll fenn az az állítás, hogy 7 nap után újra teljesen biztonságos a tabletta?

        Most szombaton (márc 13.) veszem be ennek a levélnek az utolsó darabját, akkor vasárnap kezdjem is meg a követlkezőt, majd az ezt követő hét vasárnap lesz teljes biztonság a védekezésben?

        Előre is köszönöm ismételt válaszát.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Jól gondolja, az új levél első hete után lesz a védelem ismét megfelelő. Mivel nemcsak egy tablettát hagyott ki, mindenképpen legyen kiegészítő védekezés, hiszen kiszámíthatatlan, hogy mennyire csökkent a gyógyszer hatása, de a egjelenő vérzés is azt mutatja, hogy bizony lecsökkent a hatás. Írjon, ha tudok még segíteni, vagy bizonytalan lenne valamiben.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-11 22:14:21; Megválaszolva: 2010. március 11., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: