• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 2. hete szedem a Laurinát a menstruáció 1. napjától. Eddig nem szedtem fogamzásgátlót, most is az elviselhetetlenül fájdalmas m. görcsök miatt kezdtem el. Az a problémám, hogy amint elmúlt a menszesz azonnal elkezdődtek a premenstr.-ós fájdalmak(alhasi-, mellfájdalom).Folytassam tovább a szedését vagy ez normális? Lehetséges, hogy ugyanúgy fog fájni a hasam, ha megjön? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A fogamzásgátlónak érdemes 3 ciklust adni, hogy szépen kialakuljon a hatása. Ha nem rosszabb a helyzet, mint gyógyszer nélkül, és ha nem jelentkezik bővebb vérzés, akkor pici türelem kell, remélhetőleg szépen csökkennek a panaszok majd. Ha mégsem, akkor másik gyógyszerre kell majd váltani.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-11 21:13:03; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: