• Esemény után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorÚr!
        A következő problémám lenne! Tegnap reggel együtt voltam a párommal, mindig óvszert használunk az első pillanattól, az aktus végéig. Most azonban a közösülés végén, amikor "kihúzta" a péniszét, véletlenül bennem maradt az óvszer, s valamennyi ondó kifolyt a gát környékére. Megijedtem és azonnal elmentem megmosakodni, majd irrigáltam is. Ön szerint szükség lenne egy esemény után i tablettára is, hogy elkerüljek egy nem kívánt terhességet, vagy csak túlaggódom és nincs erre igazán esély. Úgy hallottam, hogy a hüvelyváladékkal is visszajuthat az ondó a méhig. Az óvszer vége nem volt kint, de látszódott a hüvelynyílásnál, tehát nagyon elől volt!   az óvszerben benne volt  nagyjából a tartalma. Szükséges a tabletta? Menstruálnom elvileg kb. 5 nap múlva kell, attól tartok termékeny periódusban vagyok. Előre is köszönöm, üdvözlettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, bekövetkezhet terhesség, bár kicsi az esélye, de mielőbb menjen el megvenni a gyógyszert, mert az idő függvényébn csökken a hatékonysága.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-09 09:14:26; Megválaszolva: 2010. március 09., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: