• Elfelejtett Milligest

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/nő! Pénteken kellett volna beszednem az első milligest tablettát a 7 napos szünet után, de hétvégére a kollégiumban felejtettem a gyógyszert, így nem tudtam bevenni. Sajnos mára már (vasárnap) pecsételő vérzés is jelentkezett. Az lenne a kérdésem, hogy elkezdjem-e így 2 nap után szedni a gyógyszert, van-e így esély arra, hogy helyreáll a ciklusom? Vagy ebben a hónapban tartsak inkább szünetet, és a következő vérzésnél kezdjem újra a tablettát szedni? Illetve azt szeretném még megtudni, hogy kell-e aggódnom a pecsételő vérzés miatt, illetve kb. mikorra állhat így be újra a ciklusom? Köszönettel: Anna23

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Anna!

        Bárhogyan is döntött, ebben a ciklusban végig legyen kiegészítő védekezés, mert a terhesség ellen már nem véd a gyógyszer. Ha szedi a tablettát, ha nem, a pecsételéstől nem kell megijedni, természetes ilyenkor, hogy felborul a ciklus.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Szabó Attila

        Kérdés: 2010-03-09 21:22:14; Megválaszolva: 2010. március 09., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: