• Tri-regol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

           Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Második hónapja szedem a Tri-regol tablettát, az első hónapban nem volt semmi probléma. Most pedig a 10. tabletta bevétele után újra megjött a vérzésem.  Mennyire rendellenes ez a dolog, és mi a teendő ilyen esetben?

        Üdvözlettel:Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Katalin!

        Az első 3 ciklusban gyakran fordul elő rendellenes vérzés. Ha 3 hónap alatt nem áll be a vérzés, akkor másik gyógyszert kell szedni. Aggodalomra nincs oka, ártalmatlan jelenség, ha nem nagymennyiségű a vérzés, akkor ne izguljon.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-08 22:12:17; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: