• Antibiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő, 18 éves vagyok, eddig lindynette 20at szedtem, szombaton vettem be az utolsó tablettát, s épp milligestre váltok úgy, h az egy hét szünet után kezdem szedni a milligest levelet...csak az a baj, h közben 5 napig (napi kétszer) zinnat nevű antibiotikumot szedtem a légcsövemre...s ugye pont most volt szünet a gyógyszerben, épp most váltok másikra, s a szünet 5. napján együtt voltam a párommal....a kérdésem az lenne, h nem lehet-e így valami baj.......? Előre is köszönöm válaszát: beki

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Beki!

        A szünet alatt nem baj, ha antibiotikumot szedett, de az új fogamzásgátló szedésének első 2 hetében legyen kiegészítő védekezés is, hogy biztosan ne legyen terhes.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 21:41:07; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: