• Escapelle után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Hétfőn bevettem egy escapelle tablettát, ekkor volt a ciklusom 29. napja.Általában 29-31 naposak a ciklusaim. Mikor várhatom hogy megjön a menstruációm? Mikor kezdjek el aggódni, ha esetleg nem jön meg?

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Elvileg a szokott időben kell a mensest várnia, ha több, mint egy hetet késne, akkor egy vizsgálatra jó lenne elmennie. Mivel eléggé a ciklus végén volt a baleset, terhességi tesztet leghamarabb csak az együttlétet követő 2 héttel tud biztosabb eredménnyel csinálni.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-03-05 22:07:50; Megválaszolva: 2010. március 05., 22:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: