• Ez normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr!

        A következő kérdéssel fordulok Önhöz: Rendszeresen járok a nőgyógyászomhoz, nagyon alaposan megvizsgál, vér, ultrahang, minden. Adott tanácsokat is: sok folyadék... etc. 17 hónapja szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátlót, amivel egy problémám van mindösszesen: nagyon kevésnek találom a vérzésem mennyiségét. Megjön pontosan, minden alkalommal, csak éppen mióta a gyógyszert szedem, jelentősen kevesebb. Igyekszem a folyadékbevitelre figyelni, és E-vitamint is szedek heti két alkalommal. Az orvosom azt mondja, ez nem gond, és olvastam is, hogy csökkenhet a menstruáció. Szeretném, ha Ön is megerősítene, vagy elmondaná a véleményét. Nem is igazán a mostani kevés izgat, hanem, hogy a későbbiekben nem-e lesz ebből hátrányom? (Teherbe fogok majd esni, ha szeretnék? )

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A kevés menses a fogamzásgátló egyik kellemes mellékhatása, emiatt semmi oka aggodalomra. Egy korszerű, jó készítményt szed, ne izguljon, majdnem minden nőnek kevesebb a mensese a fogamzásgátlók mellett.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-05 21:53:26; Megválaszolva: 2010. március 05., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: