• Laparoszkópos sterilizáció és a terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő

         

        A páromon 2 nap múlva petefészek "lekötés" műtétet hajtanak végre.

        Mi történik akkor ha esetleg e műtét előtt 3 nappal teherbe estett? (bár ez nem valószínű, de azért szeretném tudni)

         

         

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a petevezeték lekötése témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyenkor előfordulhat méhen kívüli, vagy méhen belüli terhesség is. Nem lehet előre tudni.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-05 21:38:37; Megválaszolva: 2010. március 05., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: