Gyógyszer ütközés

Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megtudni hogy a sibelium nevű gyógyszer, amit a fejfájásomra szedek nem módosítja e vagy csökkenti a fogamzásgátló tabletta hatását? Lindynette20 fogamzásgátlót szedek.Válaszát előre is köszönöm! Timi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Timi!

A gyógyszerleírás nem említ kölcsönhatást a hormonális fogamzásgátlókkal, nem kell aggódnia, szedheti bátran a gyógyszert, nem szükséges kiegészítő védekezés.

 

Kérdés: 2010. március 04., 19:56; Megválaszolva: 2010. március 04., 19:56
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló