• Elfelejtett fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/doktorúr!
        Remélem időben tud válaszolni a kérdésemre:(
        Tegnap hétfőn kellett volna bevennem az yasminelle 1. szemét, a tablattamentes periódus után.
        s magam sem tudom, h miért, de elfelejtettem:(
        és ma reggel jutott eszembe 9kor, és be is vettem rögtön.
        s ahogy néztem eltelt a 12óra. 13 és fél órával később vettem be:(
        és hétfőn éltünk is nemi életet a barátommal, s nem használtunk semmiféle kiegészítő fogamzásgátló eszközt.
        Most akkor mi lesz? terhes leszek?
         
         
        Remélem, h tud rajtam segíteni.
        amúgy már több mint 1 éve szedem rendszeresen, s ilyen mint most még nem fordult elő velem.
        van az esély rá, h megtörténik a nem várt következmény?:(
        várom mihamarabbi válaszát!
        köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Alkalmazzon 1 hétig kiegészítő védekezést. Az esély ugyan kicsi a nem kívánt terhességre, de nem 0%. Ha késik a menses, csináljon egy tesztet, remélhetőleg nem lesz rá szükség.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-03 10:06:21; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: