• Yadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakerto!

         

        Egy eve kezdtem szedni a yadine tablettat es az elejen eros fej fajasaim voltak, amik idovel megszuntek. Most abba hagytam a szedeset es ismet fej fajasaim vannak.Lehetseges hogy a szedes megszunese ezzel jarna? Vagy mas oka lehet?

        koszonettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben cska átmenetileg jelentkezik fejfájás, akkor lehet az abbahagyás miatt is, de ha több hónapig van ilyen panasz, akkor jó lenne egy neurológiai kivizsgálás, mert többféle fejfájás létezik, és rengeteg ok is lehet a háttérben.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 21:29:40; Megválaszolva: 2010. március 03., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés