• Trombózis-Dr. Farkas Ágnes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Köszönöm a gyors válaszát! Furcsa volt, hogy a vizsgálóorvos nem is kért labort, pedig magánrendelőbe mentünk, azt hittem ott alaposabb a vizsgálat. A háziorvostól kell labort kérni? Külön kell említeni, hogy trombózis gyanúja miatt? Még egy dolog: Ön tudna esetleg orvost ajánlani a 10. kerületben ill. annak környékén? Nagyon szépen köszönöm a segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos nem tudok Budapesten orvost ajánlani, Debrecenben, és Kazincbarcikán dolgozok, csak erre ismerek személyesen orvost. A trombózishajlam kivizsgálását a családban előfordult trombózis miatt a háziorvos is indíthatja, nem tudom, neki helyben van-e lehetősége megkérni a labort, ha nem, akkor a megfelelő kórházba ad majd beutalót. Mindenképpen várja meg az eredményt.

        A társoldalunkon a Fókuszban a Nő nevű oldalon több Budapesti doktor is dolgozik, talán próbálja meg őket felkeresni. Az oldalon érdeklődhet tőlük a rendelésről is.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 21:03:32; Megválaszolva: 2010. március 03., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: