Lehet normális az enyhe fehér folyás? 2.

Kedves Doktor Nő!

A nőgyógyászaton azt mondták nincsen a lelet szerint semmi bajom amiért kezelésre szorulnék.Tablettával védekezünk de biztosan tudom hogy nem ondó ami együttlétkor ritkán jön ki belőlem..ez lehet normális? okozhatja ezt a folyást a fogamzásgátló tablettám?

Nagyon szépen köszönöm az előző válaszát is és előre ezt is!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Lilla!

Ha a kenet nem mutatott ki kórokozót, akkor valószínűleg a normál hüvelyváladéknak van ilyen jellege. Talán a tejsavas irrigálás, de max 1x egy héten segíthet ebben. A fogamzásgáltó, mivel a szervezet hormonháztartását megváltoztatja, befolyásolhatja a hüvelyváladék jellegét is, talán tényleg ez az oka. Ha nagyon zavaró, akkor meg lehet próbálni a Qlaira nevű fogamzásgátlót, mert természetes ösztrogén van benne, hátha az segít. De aggodalomra nincs oka.

 

Kérdés: 2010. március 02., 21:37; Megválaszolva: 2010. március 02., 21:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló