• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! A barátnőmnek egy hete írtak fel fogamzásgátlót és elmondta, hogy az anyukájának és nagymamájának is trombózisa volt a fog.gátlótól. Kivettük a gyógyszert és arra rá van írva, hogy aki hajl. trom. akinél családban előfordult az ne szedje, vagyis azoknak nem javasolt. Hívtuk az orvost, nem veszi fel, most lenne esedékes elkezdeni, de én így nem akarom megengedni. Tudna írni olyan gyógyszert ami alkalmas lehet? Használnánk gumit is de az miattam nem megy. Gumi nélkül bírom egyhuzamban 40 percig is vagy napjában 5-6 alkalommal is, de gumival van hogy nem megy vagy 2 perc után vége az erekciónak és utána gumiban fel sem áll többet. Tartok a fogamzásgálótól, a spirál meg végképp kiesik, lelkiismeret furdalásom van, hogy miattam ilyenekkel kell bajlódnia. Lényeg a lényeg: van olyan fog.gátló ami jó lehet, ami nem okoz bajt, vagy van olyan gumi amiben nincs érzéstelenítő vagy mi okozhatja a problémámat? sokat kipróbáltam, tényleg sokat. Köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Nagyon helyesen tették, hogy elolvasták a használati utasítást, és bizony nem lehet elkezdeni szedni a gyógyszert. Mindenképpen szükség lenne egy laborvizsgálatra, amiben ellenőrzik, hogy a barátnőjének is van-e fokozott hajlama a trombózisra. Ha igen, akkor hematológussal kell egyeztetni, hogy szedhet-e, és ha igen, akkor milyen fogamzásgátlót. Addig pedig legyenek türelmesek, ez néhány hét, mire elkészül.

         


        Kérdés: 2010-03-01 18:07:04; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: