• Terhesség Yasminellel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteld Doktor Úr/Doktor Nő!

        16 éves lány vagyok és több mint egy éve élek párkapcsolatban.10 napja kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni(Yasminelle). ) 9 szem bevétele után ma szeretkeztünk a barátommal és ő bennem élvezett el. Mindig is rettenetesen féltem a terhességtől annak ellenére, hogy soha semmilyen problémám nem akadt még eddig. A tájékoztató füzet szerint ha a tablettát a menstruációm első napján kezdem el szedni, akkor a védettség azonnal kialakul. Én így is tettem, és azóta minden nap szinte percre pontosan szedem a tablettát. Fenn áll az esélye mégis annak, hogy terhes vagyok? Azért félek ennyire, mert sok helyen olvastam, hogy egy egész levél után alakul csak ki a védelem. De akkor miért írnának mást a betegtájékoztatóban?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a menses első napjától kezdi szedni, akkor a védelem már az első naptól érvényes. Ne izguljon, jól tette, hogy inkább megkérdezte.


        Kérdés: 2010-02-28 10:00:08; Megválaszolva: 2010. február 28., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.