• Teherbe eshettem-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tri-regol tablettát szedek kb. 6 éve. A mostani havi tabletta adag első tablettáját négy nap csúszással vettem be. Ebben az időszakban sor került nemi aktusra más védekezési mód nélkül, gondolva, hogy az előző havi tabletta adag még véd. Azóta eltelt majdnem két hét és pár napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, ilyen kisebb alhasi görcsöcském van (nem fáj, csak érzem a méhem). Emellett két nap erős émelygésem volt és hányingerem. Csináltam tesztet tegnap, de negatív lett. Az lenne a kérdésem, hogy terhes lehetek-e? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Larababa

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Larababa!

        Igen, könnyen terhes is lehetett, hiszen nem vett be 4 napi fogamzásgátlót, amikor már kellett volna. Nem véd az előző levél gyógyszer ilyenkor, erre nem lehet számolni. Ha nem jön meg a vérzése, akkor csináljon terhességi tesztet.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-28 21:47:34; Megválaszolva: 2010. február 28., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: