• Mirena

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Nekem Mirena méhen belüli fogamzásgátló eszközöm van. A problémám viszont az, hogy együttlétkor a párom érzi  a "zsinór" végét. Már visszamentem az orvosomhoz, hogy vágjon a végéből, vágott is állítólag rövid lett. Viszont a probléma nem szűnt meg. Mit lehetne még tenni? Nem szeretném kivetetni.

        Köszönöm: Katalin.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Katalin!

        Egyszerű a dolog, még kell vágni a végéből. Időnként, ha a partnernek panaszt okoz a jelzőszál, akkor egészen rövidre lehet azt vágni. Azt viszont jó tudni, hogy ezekben az esetekben az eltávolítás kicsi nehezebb lehet.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 21:39:06; Megválaszolva: 2010. február 28., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: