• Lehetek-e terhes Escapelle tabletta használatakor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátommal együtt voltam tegnap, és az aktus után vettük észre, hogy az óvszer elszakadt...pánikomban kiszaladtam a fürdőbe és kimostam magam, amennyira csak tudtam...nem tudom mennyi sperma került belém végül, de azonnal elmentünk egy ambulanciára, ahol az Escapelle tabláttát írták fel, amit azonnal be is vettem. Ez a menstruációm utolsó napja után 20 nappal történt, és a ciklusom átlagosan harminc napos. A tájékoztatóban azt olvastam, hogy 84%-os védelmet nyújt a tabletta...viszont elég ideges vagyok, hogy terhes maradtam-e. Ön szerint mekkora az esély rá?

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        84 %. Ennyi a statisztikai adat az esemény utáni tabletta használatakor. Ami jó hír, hogy viszonylag közel volt a következő menseshez ( a ciklust mindig a menses első napjától számolhatja), talán már túl volt a peteérésen, a másik, hogy ügyesen, hamar bevette a gyógyszert. Igazán mindent megtett a sikerért, próbáljon ne izgulni ennyire.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 20:30:51; Megválaszolva: 2010. február 28., 20:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: