• Sürgősségi tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem,

        az erdekelne, hogy szuksegszeru-e bevennem Posztinor 2 tablettat vagy nem. a ciklusom feb. 3-an jott meg. ettol a honaptol mar nem szedem a Novynette nevu fogamzasgatlot. elmeletileg 17en volt peteeresem, tehat feb 23-an mar nem lehetnek a termekeny idoszakban. volt 1 nemi aktusom feb. (23)24-en, de nem elveztek el bennem, nem is vedekeztunk. kerem valaszoljon, hogy mit is kene tennem ebben az ugyben.

        valaszat elore is koszonom es mielobb varom. Kinga

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kinga!

        Az ovuláció nem minden esetben működik óramű pontossággal, illetve az előváladék is tartalmazhat spermiumot. Ezért a terhesség esélye fennáll. Én azt javaslom, hogy vegyen.


        Kérdés: 2010-02-25 11:02:02; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.