• Terhesség előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 9 éve szedek fogamzásgátló tablettát (Tri-regolt). Szeretnénk nemsokára második babát. Szeretném megkérdezni, hogy ha abbahagyom a tablettát meddig ajánlott még óvszerrel védekezni, ki kell-e ürülni a tablettának a szervezetből? Előre is köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes 1-2 hónapot várni, addig a mensesnek is adnak egy kis időt, hogy beálljon rendszeresen.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-27 12:04:44; Megválaszolva: 2010. február 27., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: