• Köszönet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nagyon szépen köszönöm a választ. Most megnzugodta. 

        Majd egnéze iért vezet hizáshoz a hormonzavar. De gondolo ha az ember odafigyel a táplálkozásra akkor nem lehet hizni. Vagyis, gondolom amikor azt mondják a fogamzásgátlótol hizni lehet az részben igaz, mert étvágyat növel.

        Na mindegy. Mégegyszer köszönöm.

        Üdvözlettel,

         Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Erika!

        Valóban, ha valaki hízik egy hormonzavar miatt, fokozottan oda kell figyelni a táplálkozásra, de igazából a hormonzavar rendezése jelenti a megoldást, hogy a kívánt súlycsökkenést elérhesse.

        A fogamzásgátlók nem hormonzavart okoznak, de fokozzák az étvágyat.

         


        Végh János
        manuál-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Végh János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 11:29:54; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: