• Menstruáció "késése"

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kb. 2 és fél éve szedek fogamzásgátlót, jelenleg a Cypromix-et. Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet, illetve probléma lehet-e az, hogy szerdán veszem be az utolsó tablettát és csak következő hét kedden jön meg?  (csak a 6. napon) Pár hónapja tart ez. Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel és köszönettel: Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Csilla!

        A lényeg, hogy legyen vérzés, az, hogy éppen a 6. napon jön meg, nem baj. A Cypromixről jó tudnia, hogy elsősorban nem fogamzásgátlónak használják, hanem a hormonrendszerben a férfi nemi hormonok túltengése miatti bőrproblémák kezelésére. Mivel a hormontartalma viszonylag magas, ezért tartósan nem kell szedni. Kb. 4-6 hónap alatt kifejti a hatását, ezt kvöetően választani kell egy alacsonyabb hormontartalmú készítményt.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-27 11:25:03; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: