• Tri-regol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő a Tri-regol fogamzás gátló tablettáról szeretnék információt kérni. Mai nap során irta fel az orvos, hogy ez biztonságos és olcsó és alacsony a hormon tartalma. Számtalan fórumot és leírást elolvastam és feltünően magas számban panaszkodnak rá hogy nem hatásos, magas a hormon tartalma, sok mellékhatása van vagy a mellékhatások abbahagyás után jelentkezik esetlegesen későbbiekben meddőséget okozhat és hogy leginkább az idösebb orvosok irják fel megszokásból mert nincsenek tisztában az újabb technológiákkal készített termékekkel. Ön ajánlaná ezt a tablettát vagy inkább ellenezné?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszer jó készítmény, de valóban jobb lenne egy alacsonyabb hormontartalmú gyógyszerrel kezdenie. Vannak elérhetű árú, alacsonyabb hormontartalmú gyógyszerek is.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 21:11:01; Megválaszolva: 2010. február 26., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: