• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Három hónapja szedek Lindnynette 30 tablettát, azóta libidócsökkenést, és az utóbbi egy hónapban erős szédülést és hányingert tapasztalok. Az utóbbi panaszokkal kórházban is feküdtem, de nem tudtak semmit sem megállapítani. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a panaszokat is okozhatja-e fogamzásgátló, illetve hogy minden esetben csak az egész levél beszedése után lehet-e abbahgyni a gyógyszer szedését, vagy van mód arra, hogy közben is abbahgyjam?

        köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A libidócsökkenést könnyen okozhatja a fogamzásgáltó, a kórházi kezelést igénylő szédülés, és hányingert nem biztos. De ne izguljon, inkább váltson gyógyszert, vagy fejezze be a szedését, hátha minden panasz megszűnik.

         


        Kérdés: 2010-02-26 19:35:14; Megválaszolva: 2010. február 26., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: