• Fogamzásgátló szüneteltetése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kérdésem a következő lenne: 22éves vagyok, körülbelül 3éve szedem a Meliane drazsét és felmerült az a kérdés, hogy szedhető-e folyamatosan ez a gyógyszer vagy esetleg kell-e szüneteltetni? Egyesek szerint évente abba kellene hagyni kis időre(2-3hónapra), mások szerint nem szükséges szüneteltetni ha bevált a gyógyszer, mert csak felborítaná a hormonháztartást és egy esetlegesen nem várt terhesség kockázatát is növelné. Örülnék, ha segítségemre lenne ezügyben! Köszönettel: D.Beáta

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Beáta!

        Ha nincs szükség fogamzásgátlóra, akkor nem muszáj szednie. Ha igen, akkor felesleges szüneteltenie a gyógyszer, szedje bátran, a szünetnek nincs értelme.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 19:07:50; Megválaszolva: 2010. február 26., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: