• Minulet első alalkalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A Minulet tabletta első alakalommal történő bevétele - mely a ciklus 1. napján volt - után mikorra éri el célját? Azaz mikortól nem kell más védekezési eljárást alkalmazni?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes 2 hetet várnia, ezt követően már nem szükséges kiegészítő védekezés. A rendszeres védekezésre figyelni kell.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 11:31:01; Megválaszolva: 2010. február 26., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés